Προετοιμασία της Παραγγελίας

Εφόσον το προϊόν που σας ενδιαφέρει είναι άμεσα διαθέσιμο, ο χρόνος που απαιτείται για την προετοιμασία και αποστολή της παραγγελίας σας είναι 2 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα εώς Παρασκευή - Εκτός Σαββατοκύριακου και επίσημων αργιών). Σε περιόδους αυξημένης κίνησης ή έλλειψης προσωπικού (Περίοδος εορτών Χριστουγέννων - Πάσχα, Περίοδος Καλοκαιρινών Διακοπών) υπάρχει περίπτωση κάποιων μικρών καθυστερήσεων. Παραγγελίες που θα γίνουν εώς και τις 14:00 αποστέλλονται από την εταιρεία μας την ίδια ημέρα.

Αποστολή της παραγγελίας σας

Οι αποστολές των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος εκτελούνται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER σε όλη την Ελλάδα.

Το κόστος της κάθε αποστολής εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων που έχουν παραγγελθεί και υπολογίζεται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Tο βασικό κόστος μεταφορικών είναι 4€ για παραγγελίες εώς 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό και για παραγγελίες εώς και 20 κιλά, το βασικό κόστος μεταφορικών προσαυξάνεται κατά 1,00€/κιλό.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 2 ημέρες για την κύρια ηπειρωτική Ελλάδα και 4 ημέρες για την Ήπειρο, Πελοπόννησο και νησιωτική Ελλάδα.

Οι αποστολές προϊόντων γίνονται μόνο εντός Ελλάδος.

Οι τιμές μεταφορικών που αναφέρονται παραπάνω είναι τελικές με Φ.Π.Α.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα home-id.gr σας δίνει την δυνατότητα να πληρώσετε για την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

Αποστολή στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με την εταιρεία ΕΛΤΑ. Τα έξοδα αποστολής είναι 18€ για δέμα έως 2 κιλά. Η παράδοση γίνεται σε 4-6 εργάσιμες ημέρες. Ο υποστηριζόμενος τρόπος πληρωμής είναι η τραπεζική κατάθεση.

Δωρεάν Αντικαταβολή

Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής τη Δωρεάν Αντικαταβολή, δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση στο ποσό της παραγγελίας σας, πέραν του βασικού κόστους αποστολής.

Πληρωμή με Κατάθεση σε Τράπεζα

Μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας και να προχωρήσετε σε κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

 ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ

IBAN

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

397/769519-54

GR8501103970000039776951954

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

5607-007844-140

GR7301726070005607007844140


Η κατάθεση θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρηση της παραγγελίας σας
. Όνομα Δικαιούχου Λογαριασμών: Μπάτζιου Ιωάν. Μαρία

Μετά το πέρας των 3 εργάσιμων ημερών και εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η τραπεζική κατάθεση, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα και τα προϊόντα που περιέχονταν σε αυτήν αποδεσμεύονται. Εάν έχετε καταχωρήσει παραγγελία με επιλογή πληρωμής τραπεζική κατάθεση και για οποιονδήποτε λόγο χρειαστείτε παραπάνω από 3 εργάσιμες ημέρες για την ολοκλήρωση της κατάθεσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε.
Ενδεχόμενα τραπεζικά έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν τον πελάτη.

Παρακαλούμε στην αιτιολογία της κατάθεσης, να συμπεριλάβετε τον αριθμό παραγγελίας καθώς και το ονοματεπώνυμό σας.

Μετά την κατάθεση, παρακαλούμε στείλτε μας νέο email με το αποδεικτικό της κατάθεσης για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας.